Приватний заклад "Харківський Християнський Ліцей  "Початок мудрості"

Україна, 61064, Харків, вул. Юрія Паращука, 6.  тел.+380 67 577 90 39  

E-mail: bw-school@ukr.net  Youtube-канал

Вітаємо З Днем Народження вчительку початкової школи Юлію Володимирівну Яковенко!!!!

Майбутнім першокласникам нашого ліцею повезло! У них буде прекрасна Перша вчителька - пані Юлія!❤️❤️❤️❤️❤️
І ці слова батьків її випускників 4-го класу не просто з нагоди Дня народження їх Першої вчительки, а з нагоди любові і подяки до неї!? ?Найкраща з найкращих! І це не перебільшення))
Наш Тіма має складний характер, і вдома ми часто від нього потерпаємо, але Юлія Володимірівна знайшла до нього підхід, такий, що у школі він не тільки показував тільки свої кращі риси характеру, а ще й розвивав їх.
Він завжди з задоволенням ходив до школи, їхній клас був, як родина, я завжди була спокійна за нього. Нам дуже пощастило з нашою першою вчителькою ❤️ Вікторія К. ?На уроках в школі я не бувала, але уроки в ZOOM я чула і просто захоплювалася! Юлія Володимирівна - чудова вчителька, яка дуже уміло поєднувала любов і ласкаве ставлення до дітей (вони були "сонечкі", "Сашуня, Пашуня, Впрюша і т.п.) з утриманням порядку і керованістю дітей (коли це було потрібно, достатньо наполегливо вимагала порядку). Я дивувалася, наскільки вміло вона проводила дистанційного навчання: всі діти на уроці були залучені до відповідей і активної праці.
Наш Саша з великим задоволенням йщов до школи і дуже любив (і любить) Юлію Володимирівну. Він любив приходити трошки раніше до ранкового часу, щоб поспілкуватися з учителькою.
Дуже не любив, коли хтось замінював її на уроках. ))
Юлія Володимирівна зуміла створити з класу сім'ю.
Одним словом, Юлія Володимирівна - чудова вчителька, яка любить дітей, вміє їх навчати (і робить це цікаво) і віддає всю себе цій справі.❤️ Лія В. Якщо ви роздумуєте, куди вести дитину у 1-й клас, є відповідь: ведіть до нас, пані Юлія чекає на найменших учнів!!! 

Календар України. Українське ділове мовлення

Новини

Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS