Приватний заклад "Харківський Християнський Ліцей  "Початок мудрості"

Україна, 61064, Харків, вул. Юрія Паращука, 6.  тел.+380 67 577 90 39  

E-mail: bw-school@ukr.net  Youtube-канал

Підсумки Національного Бізнес-Рейтингу

Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи.
Це об'єктивний інформаційний ресурс про підприємства для внутрішнього використання (прийняття управлінських рішень) і для зовнішніх користувачів (інвесторів, держави, банків, страхових компаній, ЗМІ тощо).
НБР – представництво міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів
в Україні, який об'єднує оргкомітети Національних бізнес-рейтингів у країнах Європи та Азії, визначає міжнародні принципи рейтингування, ініціює програми нагородження та організовує масштабні заходи для підприємців.

Уже 17 років поспіль визначає і популяризує провідні підприємства, які дотримуються принципів відкритості й добропорядності у своїй діяльності.

Приватний заклад "Харківський християнський ліцей "Початок мудрості" посів 16 місце (срібло) серед суб'єктів господарювання України за показником "Тривалість фінансового циклу" та 4 місце (срібло) серед суб'єктів  господарювання Харківської області у  номінації "Фінансові показники успішної діяльності".

Календар України. Українське ділове мовлення

Новини

Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS