Приватний заклад "Харківський Християнський Ліцей  "Початок мудрості"

Україна, 61064, Харків, вул. Юрія Паращука, 6.  тел.+380 67 577 90 39  

E-mail: bw-school@ukr.net  Youtube-канал

Завершення 2021/2022 навчального року

Шановні батьки! Любі друзі!
Повідомляємо вам, що 07.04.2022 у режимі онлайн відбулося засідання педагогічної ради ПЗ ХХЛ "Початок мудрості", де було розглянуто питання організації закінчення навчального року.
При прийнятті рішень були використані рекомендації Міністерства освіти і науки України. Наразі,  вдома залишається 7 працівників школи, з яких лише 2 можуть дістатися школи пішки, а, отже, саме ці двоє можуть документально оформити у закладі паперові варіанти документів щодо випуску і переведення учнів.
 
  Хочемо проінформувати вас, яким чином буде завершено екстремальний 2021/2022 навчальний рік.
?1. Дата закінчення навчального року 3 червня (17 червня). Вона буде залежати від військових обставин у м. Харкові.
? 2. Дані про успішність дітей, що навчаються дистанційно у наших друзів, у Чернівецькій гімназії "Надія" і у Житомирському ліцеї "Сяйво", будуть передані нам у травні (результати тільки перевірочних та контрольних робіт). Вони будуть використані для позитивної корекції результатів попереднього семестрового оцінювання.
?3. Оцінювання за ІІ семестр у випускних 9-А та 11-А класах з кожного предмету навчального плану буде здійснюватися на підставі письмової контрольної роботи, тесту, діагностичної роботи (онлайн) з врахуванням результатів контрольних робіт під час дистанційного навчання (за наявності таких результатів). Підсумкове річне оцінювання буде враховувати результати І та ІІ семестру, але не середнє арифметичне, а кращий результат на користь учня. 
?4. Оцінювання за ІІ семестр учнів 5-8 та 10 класів буде здійснюватись не за 12 бальною шкалою, а "зараховано/незараховано". А річне оцінювання буде виставлено за підсумками І семестру з позитивною корекцією за результатами контрольних робіт дистанційного навчання у ІІ семетрі (при наявності таких).
?5. Підсумкове оцінювання рівня сформованості компетентностей з навчальних предметів у 1-4 класах буде здійснюватися за результатами І семестру з врахуванням підсумків перевірочних робіт дистанційного навчання (при наявності таких) або індивідуальної співбесіди з учнем 
?6. Документальне оформлення результатів успішності учнів буде проведено у вигляді електронних свідоцтв (1-4), протоколів (1-5, 10). Паперовий варіант буде видаватися після припинення військових дій на території Харківської області. 
?7. За бажанням батьків та при наявності заяви від них (фотокопія) учень може бути залишений на повторний курс навчання у цьому ж класі (враховуючи складності здобуття освіти у воєнний час). 
?8. Інформацію про видачу документів випускникам 9 та 11 класів буде надано після уточнення.
 
Друзі! Ми живемо у складні часи! Але, з свого боку, робимо все, що у наших силах, щоб створити умови для навчання наших учнів та нормативного оформлення їх результатів.

Календар України. Українське ділове мовлення

Новини

Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS